Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/djivonet/yogabuda.com/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
ЮЛИ - ЙОГА СТУДИО БУДА - YOGA BUDA
Йога е всичко, което ни помага да се събудим и осъзнаем себе си !

ЮЛИ

Дългоочакван, прекрасен , горещ. Това е юли.

Месец от лятото в който всичко е спокойно и открито. Спокойният и плавен танц на птиците. Спокойно и синьо е морето. Неговият тюркоазен отблясък докосва и разтваря душите на хората. Кара ги да се чувстват свободни, открити, радостни.  И  тръгват на път, всеки към своята посока. Посока към осъзнаване на уникалността, красотата  с която идваме за да творим. Да творим и създаваме своя живот.  Това ще ни даде силата и увереността да се справим с всички препятствия, бури пречещи на процеса себереализиране. И сега в топлината на слънчевите лъчи и морския бриз уверено тръгваме към задачите, разбрали своята сила и смелост . Така със силата на волята поемаме кормилото на собствената си лодка и държим здраво кормилото за да не се изгубим в бурята на подвеждащите ни  емоции.

Лодка/наукасана/

 

Асаната въздейства не само на коремните и гръбни мускули, а и действа тонизиращо на мускулите на ръцете и краката. Асаната подобрява баланса, елеминира мазнините на корема и бедрата. Дава сила и увереност.

Лодка/наукасана/-2

В този вариант има повече напрежение за мускулите на ръцете и краката. Обтягането въздейства повече върху вътрешните и коремни органи и подобрява храносмилателната  дейност.