ЙОГА СТУДИО БУДА - YOGA BUDA
” Рестартиране и начало” – Гонг медитация

” Рестартиране и начало” – Гонг медитация

Гонг Медитация
„Рестартиране и начало” – медитация с планетарни Гонгове и тибетски купи

04 ноември /Неделя/ от 11.00 ч.
Йога студио Буда, Ви кани на едно вълнуващо изживяване, което ще се състои в Младежки културен център – зала №3 ет. 2
Заповядайте да се потопим заедно в трансформиращите звуци на гонговете и купите точно в деня за изчистване на душата и съзнанието от всичко, което не е наше!
Всичко във Вселената е вибрация. Всеки един предмет около нас вибрира с определена честота на трептене. Нашите тела, органи и клетки също имат своя собствена честота на трептене.
Гонг сесията въздейства чрез вибрацията на звука върху тялото ни. Изчиства енергийно и лекува тялото ни.
Звукът не само се чува с ушите, но и се усеща във всяка клетка на тялото ни.
Комбинирайки звука на гонга със свещеното намерение, използвайки и други инструменти и глас, фокусирани върху определена честота на вибрацията се подпомага изцелението на тялото. Мозъчните вълни се синхронизират и се достига едно дълбоко състояние на релаксация, като се възстановява нормалната вибрационна честота, която е била в дисхармония.
Сесиите с гонг и тибетски купи имат за цел енергийно пречистване и хармонизация, освобождаване от стреса и напрежението, дълбока релаксация и медитация. Ако искате да се отпуснете и премахнете стреса и напрежението, ако искате да изчистите ума си от натрапчивите мисли и да се освободите от негативните емоции или просто да се хармонизирате енергийно и да медитирате на лечебните звуци на тези древни инструменти, тогава тези сесии са за вас!
Ефектът на гонг банята продължава и след приключване на сесията.
Може да си донесете вода, която да се зареди с вибрациите на свещените инструменти.

Водещ – Анелия Борисова – Вълчева
Занимава се с духовни практики повече от 16 години. По професия – Мениджър Маркетинг и Реклама, завършила следдипломна квалификация „Мениджмънт в Рекреацията и Спа”, завършила НСА – специалност Йога Инструктор, Йога за деца RKY, Завършла Обучение по Психобиологично декодиране на болестите, Обучение по Холистична Енергийна Психология, Обучение за звукотерапия, терапия с Гонг, тибетски и кристални купи, Кристалотерапия, Радиестезия и Фън Шуй, Бахова терапия и др.
Преподава Йога, Рейки, Медитация, Енергийни практики, Йога за деца, Йога за мама и бебе, Йога за бременни, води обучения за Йога инструктори и Рейки.
Препоръчително дарение – 30 лв.

Leave a Reply

Close Menu