Йога е всичко, което ни помага да се събудим и осъзнаем себе си !

Едно вълнуващо пътешествие към жената в себе си

Практически семинар насочен към женската същност и енергия.
° Да се свържем с нашата сакрална женска същност.
°Да открием онова,което изначално носим, но сме изгубили някъде по пътя.
°Да се научим да бъдем в състояние на удоволствие, отпуснатост и спокойствие, които са основни елементи на естественото женско състояние.
°Да върнем себе си на себе си!

Гостува ни Боряна Бонева, която живее и преподава йога в Барселона. Дипломиран йога инструктор към БФЙ и специализирала в Йога за деца.От години се задълбочава в изучаването на практики свързани с женската енергия, след наблюдение колко много жени са се отдалечили от центъра си и как това им пречи да създават успешни връзки, да се задържат в тях или да бъдат в мир със себе си и да се приемат такива каквито са…Относно съдържанието на семинара, публикуваме директно нейното обръщение към вас:
“Скъпи дами, в тези няколко часа заедно ще се свържем отново с женската си природа, ще говорим за важността на женската енергия, в кой енергиен център се намира и в кой наш орган се съхранява. Ще направим ритуал за скъсване на енергийни нишки с бивши партньор, ще пуснем миналото и ще освободим място на новото да влезе в живота ни. Ще се свържем със своя женски център чрез различни енергийни практики и медитации. Ще говорим за важността и символиката на дългата пола и защо е важно тя да присъства в гардероба ни. Ще завихрим женската енергия в ритмите на Мандала танц и ще разберем неговата важност за здравето и излъчването ни. Ще има смях,ще има сълзи, танци и сладки женски приказки, но след това ще излезем от залата обновени и готови да посрещнем всички подаръци, които Животът ни е подготвил……Подгответе се за едно вълнуващо пътешествие към жената в себе си !!!”

Вече тече сформирането на група !!! Побързайте, местата са ограничени поради капацитета на залата !!!

Цена при предварително записване до 08.Октомври: 35лв.
Цена след тази дата: 40лв.

За записвания:
0893586400 Радостина Колева
или на място в йога студио “Буда” в Бургас.

Участието в семинара се извършва само чрез предварително запазване на място и заплащане на 50% от сумата на семинара !!!
Капарото от семинарите се връща само в случай, че събитието не се състои по причина на организаторите. За всички останали случаи капарото служи за резервация на място в семинара и гарантира вашето сериозно отношение към нашата работа. Благодаря ви !!!
Ако имате въпроси относно семинара, не се колебайте да се свържете с мен на тел: 0879933984 Боряна Бонева или на лични съобщения.

ВАЖНО: За семинара е важно да носите:
° Дълга пола или рокля
° Нещо за писане
° Кристали,нефритени яйца, ваши украшения,вода или малък личен предмет, който искате да заредите в кръга.
И, разбира се, една голяяяма усмивка😊!! Очакваме ви !!!